web
stats

Popcorn time downloaden

Veel mensen denken dat popcorn time in 2014 voorgoed is gestopt. Niets is minder waar. Popcorn time is beter dan ooit en wordt door velen gezien als de beste manier om films en series te kijken, met ondertiteling.

Popcorn time was even weg

In 2014 waren er 2 verschillende versies van het programma in omloop. Dat ging allemaal goed, tot de website van time4popcorn.eu werd gesloten. Even later werd ook popcorn-time.se gesloten. Voordat de makers stopten omdat ze bang waren voor copyright rechtzaken, deelden het script, waardoor iedereen die een beetje kon programmeren zelf een popcorntime app of website kon opzetten. Dat deden mensen massaal. Maar, nu, bijna 4 jaar later zijn er  2 verschillende versies overgebleven die echt werken.

Popcorn time download

Popcorn time is een programma, waarmee je naar de nieuwste films en series kunt kijken. Het werkt middels P2P, je download een video en deelt deze automatisch met anderen. Ingewikkeld is het gebruik van dit programma helemaal niet. Er zijn 2 verschillende versies van het programma. Zo kan je kiezen tussen popcorntime.sh/nl en popcorn-time.to

Legaal alternatief

Er zijn talloze legale alternatieven voor Popcorn Time. Sinds enige tijd is Amazon bezig met het uitrollen van Prime, een betaalde streaming video dienst. Er zijn meer alternatieven. Mubi, Shudder, BFI Player, Flix Premiere, DisneyLife, HayU, Crunchyroll, Videoland en Now TV zijn enkele alternatieven. Er zijn nog veel meer alternatieven voor Netflix maar die zijn uitsluitend in het buitenland actief.

Misschien heb je er geen enkel probleem mee om te betalen voor één of enkele videodiensten, als je dan toegang krijgt tot een eindeloze hoeveelheid oude en nieuwe films en series. Er is dan een klein probleem. Je wilt zelf graag naar Black Mirror en Breaking Bad kijken, dan heb je Netflix nodig. Je kinderen kijken graag naar Disney films. Disney heeft alle Disney films en series van Netflix gehaald, omdat ze een eigen streaming video dienst begonnen, genaamd DisneyLife. Je partner kijkt graag naar Game of Thrones. Die serie is alleen te bekijken als je HBO hebt. Je wilt naar een relatief nieuwe film kijken die niet te vinden is op Netflix. Die hebben ze niet. Maar hij is wel te vinden op Videoland.

Je hebt dus voor enkele films en series vele verschillende betaalde TV zenders en streaming videodiensten nodig. Dat is waar de schoen wrikt en waarom veel mensen voor Popcorn Time kiezen. Want middels Popcorn Time kan je alles bekijken, zonder een lid te zijn van 10 betaalde zenders en talloze Netflix alternatieven. Veel mensen zijn bereidt om 50 of 100 euro per maand te betalen als ze toegang hebben tot alle series en films. De meeste mensen zijn bereidwillig om daarnaast ook wat extra te betalen voor de allernieuwste films. Maar legaal is het gewoon niet mogelijk. Daarom kiezen mensen massaal voor Popcorn Time, een torrentsite en usenet nieuwsgroepen.

Gebruik een Popcorn Time VPN

popcorn timeNetflix en al zijn alternatieven zijn legaal. Dat is eigenlijk het enige grote nadeel van Popcorn Time, de app is namelijk niet legaal. In Nederland is er nog nooit een boete uitgedeeld voor het gebruik van Popcorn Time, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen er wel boetes worden uitgedeeld in de nabije toekomst. Veel mensen gebruiken daarom een VPN. Met een goede VPN kan je anoniem het internet op, je krijgt namelijk een ander IP adres, dat met vele andere mensen wordt gedeeld. Hierdoor kan niemand zien wat je echte IP adres is, wie je bent en wat je online doet. Helaas kost het een paar euro per maand om een VPN te gebruiken. Maar, er zijn vele VPN providers die je eerst gratis kan testen.

Misschien is het je al eens opgevallen dat Popcorn Time zelf ook aangeeft dat je een VPN moet gebruiken? De makers van de app willen op deze manier wat aan je verdienen. De VPN die ze aanbieden is niet slecht, maar er zijn goedkopere en betere VPN providers. Ironisch feitje, als je anoniem naar Netflix wilt kijken met een VPN, blokkeert Netflix dat. Met een VPN en proxy is de toegang tot Netflix geblokkeerd. Gelukkig blokkeert Popcorn Time helemaal niets.