web
stats

Piratebay proxy

De Piratebay offline? De torrentsite is sinds enige tijd weer geblokkeerd in Nederland. Het is niet mogelijk om de website te bezoeken als je een Nederlandse internetprovider hebt.

Veel mensen zoeken daarom naar een piratebay proxy, een manier om toch op de torrentsite te kunnen komen. Helaas zijn de meeste pirateproxy websites vergeven met advertenties of erger nog, malware.

proxybay vpn

Piratebay proxy werkt niet prettig

pirateproxyVeel mensen willen de torrentsite doorzoeken en even snel een torrent downloaden. Helaas is het niet zo makkelijk als het vroeger was. De torrent website is voor Nederlandse gebruikers afgesloten. Dit zegt echter niets. Internetproviders moeten er op last van de rechter voor zorgen dat hun klanten de website niet meer kunnen bezoeken.

Maar het is wel mogelijk om een piratebay proxy, ook wel een pirateproxy, te bezoeken en daarmee de piratebay te bezoeken.  Een andere benaming voor een piratebay proxy is piratebay mirror.

Er zijn honderden websites die op deze manier toch toegang bieden tot de torrentsite. Er is echter een groot nadeel verbonden aan deze proxy websites. Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen en gebruiken pop-ups, redirects, in sommige gevallen proberen ze zelfs malware te installeren. En de enkele pirateproxy websites die wel werken zonder al teveel reclame, sluiten vaak snel hun deuren.

De beste alternatieven

Veel mensen zijn de spammy pirateproxy websites zat. Als ze een werkende proxy website hebben gevonden, blijkt deze na enkele weken of maanden offline te zijn. Er zijn vele Piratebay vervangers, andere torrentsites. Maar daar zoeken maar weinig mensen naar. Wat is de beste manier om gewoon de website te bezoeken en deze zonder censuur te doorzoeken om daarna een torrent te downloaden?

Piratebay VPN heeft vele voordelen

De beste manier om een iedere torrentsite te doorzoeken is met een VPN. Het enorme voordeel van een VPN is dat je niet alleen anoniem kan downloaden. Je kan met een goede VPN anoniem gebruik maken van het internet. Door een VPN te gebruiken is het voor internet giganten erg moeilijk om je goed te volgen.