web
stats

Beste torrentsites 2018

Aangezien de piratebay vaker offline dan online is, zoeken veel mensen naar een goed alternatief. Er zijn veel goede alternatieven voor de piratebay. Maandelijks updaten we onze ‘beste torrentsite lijst’. Alleen de beste 5 torrent websites nemen wij hier op. Als een site offline is of malware bevat dan komt deze lager of niet in deze top 5 te staan.

Oude gesloten torrentsites zijn terug

Wie een goed alternatief zoekt voor de piratebay denkt misschien aan nieuwe, vrij onbekende websites. Je denkt misschien dat Kickasstorrents, KAT, al jaren offline is? KAT is gewoon online met bijna dezelfde layout, alleen heeft de website een nieuwe domeinnaam. En waarschijnlijk een nieuwe eigenaar. De website ziet er bijna hetzelfde uit als voor de sluiting en heeft erg veel torrents.

Ook de torrent zoekmachine torrentz.eu is terug. Deze is nu bereikbaar op de domeinnaam torrentz2.eu Zo zijn er nog veel meer oude torrentsites en vele nieuwe, die een groot aanbod hebben en een enorme community.

De beste torrentsites 2018

Kickasstorrents
torrentsite torlockZoals je hierboven al kon lezen, Kickasstorrents is terug van weggeweest! De website heeft een andere domeinnaam, katcr.co. Daarnaast ziet de website er ook iets anders uit. Ze bieden ontzettend veel torrents aan en hebben een levendige community, mensen reageren op nieuwe torrents. Het voordeel hiervan is dat slechte of fake torrents erg snel worden verwijderd.

1337X
De website 1337x.to, ook bereikbaar op 1337x.st en x1337x.ws, is erg overzichtelijk en heeft een groot aanbod. Ze bieden niet alleen films aan, maar van alles. Ze hebben af en toe een irritante pop-up maar als je daar overheen kan kijken, is het een erg prettige torrentsite.

Limetorrents
Weer een oude torrentsite waarvan veel mensen dachten dat deze voorgoed offline was. Limetorrents.cc biedt veel torrents aan. Ze controleren nieuwe torrents, je zult op deze website dus niet snel een fake torrent tegenkomen.

Torlock
Torlock.com heeft een mooi aanbod. Maar wat deze torrentsite echt prachtig maakt, ze gebruiken de slogan “Verified Torrents“. Niet alleen controleren ze alle torrents die worden toegevoegd, als iemand toch een nep torrent weet te vinden, krijgt diegene 1 dollar voor het melden. Je kan er dus vanuit gaan dat er op Torlock geen fake torrents te vinden zijn!

De beste film torrentsite

Veel mensen gebruiken Spotify en downloaden geen muziek torrents. Over het algemeen downloaden mensen maar zelden programma’s, omdat programma’s en app’s erg vaak malware bevatten. Als je alleen films download, dan zijn er ook enkele torrentsites die alleen film torrents aanbieden.

Yts.am
Deze fantastische film torrentsite bevat bijna geen advertenties. Je kan zoeken naar een film, vaak hebben ze een film in veel verschillende videoformaten, wat erg handig is. Je hoeft dan maar één keer te zoeken en je ziet direct de gewenste film in allerlei formaten. De domeinnaam van deze website is yts.am